Kledingreparatie

Meesterschoenmaker Almere-stad is niet alleen meester in schoenen repareren, maar ook in het vermaken en herstellen van kleding. Vaak zit die ene broek zo lekker, of die ene jas heeft een bepaalde aandenken. U bent afgevallen of juist wat kilo’s aangekomen? Pantalon te groot of te strak? Overhemd te groot of te lang? Een ongelukje gemaakt en een scheurtje of slijtage in uw dure broek of dure jas? Meesterschoenmaker Almere-stad levert professionele kledingreparatie op maat en maakt uw kleding weer passend.

Weggooien is zonde, geef uw kleding een 2e ronde vooral in deze crisis tijd! Wij vermaken uw kleding in de meest brede zin van het woord, geen vraag is ons te gek.

Meesterschoenmaker Almere-stad kort niet alleen uw broeken in, maar kan ze ook voor u verlengen! Maar dat is niet alles wij maken ook ritsen in broeken, ritsen in jassen, mouwen inkorten, mouwen verlengen, innemen van broeken en jassen, nieuwe voering plaatsen. Maar niet alleen kleding ook voor stofferen van kussen, bootkussens, tuinkussen, caravan kussens en zeilreparatie kunt u terecht bij onze kledingreparatie afdeling. Noemt u het maar en het is bij ons mogelijk. Kledingreparatie in het meest breedste zin van het woord.

Bij Meesterschoenmaker Almere-stad is uw gordijnen ook in de juiste handen. Het verstellen van uw gordijnen zoals inkorten of innemen is geen probleem. Maar ook hele nieuwe gordijnen op maat of aanpassingen op maat is mogelijk. Wij maken uw gordijn zoals dat wilt op de juiste lengte, breedte en hoogte. Zo kunt u na verhuizing ook uw oude gordijnen weer meenemen naar uw nieuwe woning. Zijn uw gordijnen vies? Ook voor het stomen en reinigen van uw gordijnen zit u bij ons op het juiste adres.

Het is toch lekker makkelijk dat alles onder 1 dak zit? U brengt uw schoenen voor reparatie, maar kan meteen ook uw kleding brengen of even op een kopie van een sleutel wachten!

Meesterschoenmaker Almere-stad staat klaar voor uw kleding!