Steunzolen

Heeft u ook zo een last van uw voeten? Ruim 40% van de Nederlandse bevolking heeft last van hun voeten. Veel voorkomende problemen zijn platvoeten, doorgezakte voeten, hielspoor, overpronatie etc.

De oorzaak kunnen meerdere dingen zijn o.a.: leeftijd, geslacht, beroep, hardlopen, zwangerschap, gewicht etc. Meesterschoenmaker Almere-stad bied ook een ruime assortiment aan medische steunzolen.

Met onze orthopedische achtergrond weten wij uiteraard wat voor steunzolen wij voor u kunnen adviseren. Dit kunnen steunzolen zijn die wij standaard uit het assortiment kunnen leveren of steunzolen die wij voor u speciaal op maat kunnen maken.

U legt uw voetklachten bij ons uit en wij kunnen u een aantal steunzolen adviseren, tevens kunt u het uitproberen om te kijken of het een beter gevoel geeft. Wij hebben dan ook een ruim pakket aan steunzolen of u nou een kleine beetje steun nodig heeft of heel veel, of dat u voor het sporten wil gebruiken of uw dagelijkse bezigheden.

Meesterschoenmaker Almere-stad geeft dan ook eerlijk advies over gebruik van steunzolen! Wij leggen u het gebruik ervan uit, hoe u het moet opbouwen en waar u op moet letten. Wij vinden het zonde als u naar een specialist word verwezen waar u een hoge bedrag aan zooltjes moet uitgeven en dat ook maar voor een gedeelte word vergoed door de zorgverzekeraar! Terwijl het bij ons voor een paar tientjes al opgelost kan worden! Sinds kort maken wij Meesterschoenmaker Almere-stad ook steunzolen op maat. Dat wij een hele aanmeet proces met u volgen en voor u een unieke paar steunzolen op maat maken die alleen geschikt is voor uw klachten. De kosten voor een op maat gemaakt steunzool is € 79,95 Dit is bijna de helft goedkoper dan een Orthopedisch schoenmaker of een Podoloog.

Voor meer informatie over op maat gemaakte steunzolen kunt u een kijkje nemen op www.steunzoolopmaat.nl of steunzolenkliniek.nl

Meesterschoenmaker Almere-stad maakt het allemaal mogelijk voor u!