Schoenreparatie

Meesterschoenmaker Almere-stad is een erkende en gediplomeerd schoenmaker met een orthopedische achtergrond. Wij zijn geboren in dit vak en al jarenlang repareren wij schoenen daarom word met iedere dag onze liefde voor dit vak groter!

Met meerdere vestigingen in Amsterdam, Amersfoort en Harderwijk zijn we al jaren bekent als de beste in deze branche! Ook staan wij bekend over ons vakkundig advies over onderhoud en reparatie van uw schoenen.

Meesterschoenmaker Almere-stad bied snel kwaliteit's werk. Dat betekent de meeste reparatie's klaar terwijl u wacht. Wij repareren alles maar dan ook echt alles.

Hakken en zolen de zelfde dag nog klaar, maar ook ritsen, lapjes, hielvoeringen, stikwerk etc. Wij maken het voor u de zelfde dag in orde. Dat betekent dat u niet dagenlang op uw schoenen of kledingstuk hoeft te wachten.

Niet alleen simpele werk, maar ook gespecialiseerd werk kunnen wij zoals: elastiek plaatsen in laarzen, het innemen van laarzen, het plaatsen van ritsen in laarzen, het geheel nieuwe onderwerk, of orthopedische aanpassingen zoals een verhoging dat is bij ons dan ook allemaal geen probleem.

Wij zijn een erkend Meesterschoenmaker dat wil zeggen dat wij originele materialen van de bekende schoenmerken zoals, van Bommel, van Lier & Avang kunnen plaatsen. Ook hebben wij ervaring met schoenen als Hugo Boss, Churchill, Crocket Jones, Santoni.

Wij repareren schoenen zorgvuldig en vakkundig, dit maakt ons reparatiewerk ons visitekaartje!